Allt inom måleri i Storstockholm

Måleritjänster

Läs mer om våra måleritjänster

läs mer offertförfrågan

Utvändig målning

SO. Måleri utför allt inom utvändig målning. Med lång erfarenhet inom nymålning och renoveringsmålning av alla slags fastigheter, vet vi vilken typ av färg och måleriteknik som ger det bästa slutresultatet. Vi utför även renovering och ommålning av fönster i alla slags fastigheter. Att renovera och måla fönster istället för att byta är ofta ett bättre alternativ för både miljö och plånbok. Vi målar allt från fritidshus till idrottsanläggningar och stora hyresfastigheter i Gustavsberg, Värmdö, Nacka och Storstockholm.

Invändiga måleriarbeten och tapetsering

Vi erbjuder alla förekommande måleriarbeten invändigt. Våra målare utför takmålning, målning av snickerier, trappor, väggar och golv. Självklart erbjuder vi också tapetsering. Vi arbetar med miljögodkända färger, tapeter och spackel för minimal miljöpåverkan. Välkommen att kontakta oss för  hjälp med måleri och tapetsering. Vi erbjuder måleritjänster i Nacka, Värmdö, Gustavsberg och Storstockholm.

Färg och tapeter av hög kvalitet

För bästa finish och hållbarhet arbetar vi med färger, tapeter och måleriverktyg av hög kvalitet. Måleriets huvudleverantörer av färg, tapeter och verktyg är Alcro, Mäster och Anza.

Målerifirman startades 2006 av målaren Stefan Ohlsson som är utbildad målare med över 20 års erfarenhet inom måleribranschen. Vid större projekt har vi nära samarbete med andra kunniga entreprenörer inom måleri samt andra branscher. Vi utgår från Gustavsberg på Värmdö och utför måleritjänster inom hela Storstockholm.

Kontakta oss
So Måleri Värmdö Storstockholm